SI EN
podkrižnik
PODKRIŽNIK d.o.o.
Loke 33
3333 Ljubno ob Savinji, Slovenija
+386 3 839 15 30
Član
PODKRIŽNIK, specialna strojna industrija, d.o.o.
Od: 1987

Pod eno streho že več kot tri desetletja združujemo motivirane ljudi in najsodobnejšo tehnologijo. Uresničujemo ideje in strasti ljudi, ki želijo doseči še višje cilje na področju tehnološkega napredka. Uresničujemo zahtevne tehnološke projekte, s čimer ustvarjamo visoko dodano vrednost, ki služi kot orodje za stalno rast in razvoj podjetja na področju znanja, organiziranosti, ekonomičnosti.

Kot eno od vodilnih podjetij na področju pogonske tehnike v prostoru Evropske unije s svojim delovanjem dajemo zgled in navdih tako ljudem kot podjetjem v okolici, ne nazadnje pa s tem dvigujemo skupno kulturo in vrednote. Z visoko stopnjo organiziranosti, motivacije, strasti in izkušenj lahko dosegamo visoko zastavljene nadaljnje cilje.

Kompetence in zmogljivosti

Raziskave:
Razvoj:
Proizvodnja:
Integracija / Inženiring:
Storitve:

Prodajni model

B2B:
B2C:

Proizvodni program ali storitve

  • Končni izdelki: Specializirani smo za mehatronske izdelke, ki omogočajo določeno gibanje in potrebujejo pametno regulacijo (e mobilnost, pogonski sistemi za električna kolesa, celoviti sistemi za električna plovila, avtomatizirani ventili, baterijski pogonski sistemi …).
  • Mehatronski sistemi in gearboxi: V podjetju razvijamo in proizvajamo namenske pametne mehatronske sisteme za različne industrije in aplikacije. Zelo smo vključeni v rešitve na področju industrije 4.0 (inteligetni prenosni sistemi). Prav tako pa so sistemi primerni za vojaško industrijo, ker so robustni, tihi in inovativni.
  • Hidravlični moduli: S specifično tehnologijo proizvajamo visoko kvalitetne hidravlične module za krmiljenje kompleksnih strojev in naprav.