SI EN
robotina
ROBOTINA d.o.o.
OIC- Hrpelje 38
6240 Kozina, Slovenija
+386 5 689 20 20
Član
ROBOTINA, podjetje za inženiring, marketing, trgovino in proizvodnjo d.o.o
Od: 1990

Vizija ROBOTINE je “postati vodilni ponudnik pametno povezanih IoT rešitev, komponent in platform, ki bodo s svojo tehnologijo in strokovnim znanjem prispevale k novemu modelu povezane družbe”. V ta namen ROBOTINA partnerjem zagotavlja izdelke, podatke in orodja za doseganje pomembnih izboljšav pri upravljanju procesov, povezanih v realnem času, skozi življenjsko dobo sistema. Pomagamo jim, da se osredotočijo na svoje temeljne kompetence in jim omogočimo celotno platformo od senzorja preko krmilnika do interneta in SaaS-a (Cloud) nazaj na procese.

Poleg zanesljive tehnične platforme nudimo tudi odlično in zanesljivo platformo za poslovne transakcije, katere postanejo središče naročnin in participativnih poslovnih modelov v pametnem poslovanju in pametnem okolju.

Naš najnovejši krmilnik Cybro-3 se sedaj uporablja v vseh naših izdelkih in rešitvah, ki vključujejo HIQ za pametne prostore, HEMS in BEMS za energetsko učinkovitost in pametna omrežja ter COS (Kognitivna optimizacija).

Vsi naši izdelki se lahko povežejo s HIQ-Universe, napredno storitvijo v oblaku, ki prostor pretvori v pameten prostor in uporabnikom zagotavlja varnost, udobje in učinkovitost. Naš slogan: “Robotina, Our World, Connected, temelji na našem konceptu 3C (Control, Connect, Cooperate) in odraža celovitost digitalne transformacije prostorov.

Kompetence in zmogljivosti

Raziskave:
Razvoj:
Proizvodnja:
Integracija / Inženiring:
Storitve:

Prodajni model

B2B:

Proizvodni program ali storitve

Avtomatizacija in nadzor rešitev za pametne prostore, pametno industrijo in pametno energijo. Platforma HIQ Universe.