SI EN
solveraAsset 1
SOLVERA LYNX d.o.o.
Stegne 23A
1000 Ljubljana, Slovenija
+386 1 401 2860
Član
SOLVERA LYNX nove tehnologije za energetiko d.o.o.
Od: 2002

SOLVERA LYNX je ponudnik inovativnih rešitev in naprednih orodij, ki našim strankam omogočajo natančno spremljanje, učinkovito in fleksibilno rabo energije.

Naše razvojne aktivnosti potekajo na vseh področjih našega dela, in sicer pri razvoju elektronike in komunikacij, razvoju programske opreme za upravljanje z energijo in podatki do umeščanja naših konceptov upravljanja z energijo v različna okolja uporabnikov – pri nadzoru in spremljanju različnih energetskih podatkov in parametrov, pri analitiki energetske učinkovitosti pri uporabnikih do uvajanja programskih rešitev za platforme za fleksibilnost pri proizvodnji in odjemu energije.

Z nadzorom rabe in ukrepi za učinkovito rabo energije pomagamo energetskim, infrastrukturnim, proizvodnim, trgovskim in transportnim družbam.

Certifikati: ISO 9001:2015, ISO 14001:2015, ISO 45001:2018.

Kompetence in zmogljivosti

Raziskave:
Razvoj:
Proizvodnja:
Integracija / Inženiring:
Storitve:

Prodajni model

B2B:

Proizvodni program ali storitve

Asortimènt vključuje komunikacijske naprave in senzorje kot tudi programske rešitve, ki strankam omogočajo merjenje porabe energentov, analizo energetske učinkovitosti in fleksibilno upravljanje.
Ekipo Solvera Lynx sestavljajo tudi strokovnjaki s področja energetskega upravljanja, zato naš asortiment storitev vključuje tudi izvedbo energetskih pregledov kot tudi investicijskega inženiringa.