SI EN
troia 2
TROIA d.o.o.
Ozare 19
2380 Slovenj Gradec, Slovenija
+386 2 707 12 51
Član
TROIA, informacijske storitve, d.o.o.
Od: 2010

Podjetje je bilo ustanovljeno leta 2010 in danes zaposluje že več kot 30 strokovnjakov. Podjetje soustvarja uspešna skupina strokovnjakov na področju storitev in načrtovanja, administracije, svetovanja in izvajanja informacijskih rešitev.

Ekipa ima več kot 20 let izkušenj pri upravljanju sredstev v Sloveniji, Evropi in na Bližnjem vzhodu in spada med najzanesljivejše poslovne partnerje podjetja IBM v regiji osrednje in vzhodne Evrope, s katerim TROIA d.o.o. sodeluje že več led zapored in si je s tem pridobilo oznako IBM Gold Business Partner.

Z bogatimi izkušnjami v elektro energetski industriji podjetje ponuja napredne tehnološke rešitve, primerne tako za obrambne kot tudi civilne namene. Z razvojem lastnih rešitev obogatene resničnosti in dolgoletnim specializiranim razvojem na področju upravljanja sredstev, se podjetje uspešno spoprijema z reševanjem izzivov vezanih na sredstva in storitve, neposredno aplicirane za obrambne operacije.

Kompetence in zmogljivosti

Razvoj:
Integracija / Inženiring:
Storitve:

Prodajni model

B2B:

Proizvodni program ali storitve

Podjetje TROIA d.o.o. ponuja naslednje specializirane IT produktne rešitve in storitve:
  • Enterprise Asset Management omogoča celosten pogled nad vsemi vrstami sredstev (npr.: stroji, vojaška oprema, objekti, transportna sredstva in IT/TK sredstva).
  • Asset Performance Management omogoča optimizacijo vzdrževanja z združevanjem informacij o evidenci sredstev, tako da lahko podjetja bolje načrtujejo finančne investicije.
  • IT Service Management je neposredna rešitev podjetja, ki podpira glavne ITIL procese za podporo IT procesov.
  • Mobilne Work Force Management je sklop mobilnih aplikacij, ki omogočajo izvajanje dela na terenu.