prikaz:

alples
novitiskologolastAsset 1
domel
kemijskiinstitut
marlessivi
podkriznik
Component 43 – 1
Saning_bw-removebg-preview1
smartis
solvera
spica
Asset 3
Component 41 – 1
novitiskologolastAsset 2
kes
lahde
Untitled design (1)
Asset 2
fAsset 5
Component 42 – 1
Alples
ALPLES d.d.
Češnjica 48 A
4228 Železniki, Slovenija
+386 4 511 81 00
Član
ALPLES, industrija pohištva, d.d.
Podjetje ALPLES je bilo ustanovljeno leta 1955 in je danes najbolj prepoznavna pohištvena blagovna znamka v Sloveniji. Z ekipo 145 zaposlenih se zavzemamo za visoko kakovost izdelkov, njihov razvoj in neprestano izboljšanje načinov dela ob ohranjanju družbene odgovornosti podjetja, obenem pa je naša pozornost stalno usmerjena v skrb za naše kupce. Z bogato tradicijo smo si pridobili izkušnje in znanje s katerimi znamo izkoristiti nove trende in tehnologije, ki jih zajete v izdelke nudimo kupcem. Naš slogan je “Ko stanovanje postane dom”, saj je poslanstvo ALPES-a, da pomaga kupcem pri ustvarjanju doma.  
Boxlogo_PayoffCenter_POS_Flat_4c
Danfos Trata d.o.o.
Jozeta Jame 16
1210 Ljubljana Šentvid, Slovenija
+386 41 726 339
danfoss-trata@danfoss.com
www.danfoss.com/sl-si/
Član
Danfoss Trata d.o.o.
Danfoss Trata je del Danfossovega Climate solution segmenta in divizije District energy, Buildings and Leanheat. Podjetje je sedež divizije za raziskave in razvoj, dobavno verigo in razvoj poslovanja. Danfoss Trata ima dolgoletno zgodovino, saj je bilo predhodno podjetje ustanovljeno 1937, bilo član IMP in 1995 postalo del danske korporacije Danfoss.
domel 2
DOMEL d.o.o.
Otoki 21
4228 Železniki, Slovenija
+386 4 511 71 00
Član
DOMEL, elektromotorji in gospodinjski aparati, d.o.o.
Zanesljiv partner z več kot 70 let izkušenj DOMEL je razvojni dobavitelj naprednih rešitev s področja električnih motorjev ter komponent. Naša osnovna kompetenca je zasnova ter izdelava učinkovitega ter zanesljivega motorja za različne aplikacije od hišnih ter vrtnih aparatov, do industrijskih aplikacij, klimatizacije, medicine ter automotive. DOMEL je strateški razvojni dobavitelj za številna globalna podjetja, s katerimi ga vežejo dolgoročna partnerstva. Inovativne rešitve mlajše od 3 let predstavljajo od 30% do 40% letnega prometa. Inovativni razvoj in raziskave ter napredne proizvodne tehnologije Osnovne razvojne kompetence so: strukturna mehanika, elektromagnetika, rotodinamika, aerodinamika, akustika, močnostna elektronika in hitro prototipiranje. Na področju testiranj...
KI
KI - D13
Hajdrihova 19
1001 Ljubljana, Slovenija
+386 1 476 02 81
Član
Odsek za katalizo in reakcijsko inženirstvo, Kemijski inštitut (KI D13)
Odsek za katalizo in reakcijsko inženirstvo na kemijskem inštitutu je prvenstveno posvečen kemijskemu (procesnemu) inženirstvu, načrtovanju in izgradnji reaktorjev ter obratovalnih enot, pa tudi več-nivojskemu procesnemu modeliranju. Tematika odseka se nanaša predvsem na pretvorbo ogljikovega dioksida in zemeljskega plina, tehnologije vodika ter gorivne celice, vrednotenje biomase za pripravo bio-osnovanih snovi in procese v (bio)farmacevtiki.
Marles
MARLES
Limbuška c. 2
2341 Limbuš, Slovenija
+386 2 42 94 500
Član
MARLES HIŠE MARIBOR d.o.o
Proizvodnja in montaža vrhunskih prefabriciranih lesenih montažnih objektov ter mobilnih in modularnih enot.