prikaz:

alples
code-red-bw
creapro_bw
novitiskologolastAsset 1
domel
ECOHYD-bw
eimv_bw
eti-logo-line_bw
I-TECH_bw
kemijskiinstitut
kolektor_bw
piktronik_bw
podkriznik
rem_bw
resalta_bw
Component 43 – 1
roto_bw
smartis
solvera
spica
strokasi_bw
stubelj_bw
TAB_bw
Asset 3
TIMTEC_bw
Component 41 – 1
novitiskologolastAsset 2
kes
lahde
Untitled design (1)
Asset 2
fAsset 5
Component 42 – 1
Alples
ALPLES d.d.
Češnjica 48 A
4228 Železniki, Slovenija
+386 4 511 81 00
Član
ALPLES, industrija pohištva, d.d.
Podjetje ALPLES je bilo ustanovljeno leta 1955 in je danes najbolj prepoznavna pohištvena blagovna znamka v Sloveniji. Z ekipo 145 zaposlenih se zavzemamo za visoko kakovost izdelkov, njihov razvoj in neprestano izboljšanje načinov dela ob ohranjanju družbene odgovornosti podjetja, obenem pa je naša pozornost stalno usmerjena v skrb za naše kupce. Z bogato tradicijo smo si pridobili izkušnje in znanje s katerimi znamo izkoristiti nove trende in tehnologije, ki jih zajete v izdelke nudimo kupcem. Naš slogan je “Ko stanovanje postane dom”, saj je poslanstvo ALPES-a, da pomaga kupcem pri ustvarjanju doma.  
codeRED_color
Code-RED d.o.o.
Lackova cesta 15
2000 Maribor
info@code-red.si
https://code-red.si/
Član
Code-RED d.o.o.
CODE-RED je studio za razvoj programske opreme, ki se specializira na spletne in mobilne aplikacije. Naše dolgoletne izkušnje v računalniškem vidu, umetni inteligenci in strojnem učenju nam pomagajo najti nove inovativne načine kako avtomatizirati procese, ki naredijo vaše življenje preprostejše.
creapro_color
CREApro d.o.o.
Dolenjska cesta 242B
1000 Ljubljana
Član
CREApro d.o.o.
CREApro storitve vključujejo napovedno analitiko, podatkovni inženiring, strojno učenje in umetno inteligenco. Uporabljamo najnovejše tehnologije za ustvarjanje vpogledov iz podatkov in razvoj prilagojenih rešitev za naše stranke. Našim strankam pomagamo razumeti vrednost njihovih podatkov in kako jih uporabiti na najbolj učinkovit način. V zadnjih nekaj letih je naša ekipa zagotovila podatkovno vodene rešitve za trženje, sodelovanje s strankami, razvoj izdelkov, načrtovanje, optimizacijo logističnih procesov in skladiščnega poslovanja. Med drugim smo razvili npr. napovedni algoritem za DARS za napoved števila vozil na avtocestah za poljubno časovno obdobje. V okviru konzorcija PASEI 2 (EDA podprt projekt za UGV – avtonomna vozila brez...
Boxlogo_PayoffCenter_POS_Flat_4c
Danfos Trata d.o.o.
Jozeta Jame 16
1210 Ljubljana Šentvid, Slovenija
+386 41 726 339
danfoss-trata@danfoss.com
www.danfoss.com/sl-si/
Član
Danfoss Trata d.o.o.
Danfoss Trata je del Danfossovega Climate solution segmenta in divizije District energy, Buildings and Leanheat. Podjetje je sedež divizije za raziskave in razvoj, dobavno verigo in razvoj poslovanja. Danfoss Trata ima dolgoletno zgodovino, saj je bilo predhodno podjetje ustanovljeno 1937, bilo član IMP in 1995 postalo del danske korporacije Danfoss.
domel 2
DOMEL d.o.o.
Otoki 21
4228 Železniki, Slovenija
+386 4 511 71 00
Član
DOMEL, elektromotorji in gospodinjski aparati, d.o.o.
Zanesljiv partner z več kot 70 let izkušenj DOMEL je razvojni dobavitelj naprednih rešitev s področja električnih motorjev ter komponent. Naša osnovna kompetenca je zasnova ter izdelava učinkovitega ter zanesljivega motorja za različne aplikacije od hišnih ter vrtnih aparatov, do industrijskih aplikacij, klimatizacije, medicine ter automotive. DOMEL je strateški razvojni dobavitelj za številna globalna podjetja, s katerimi ga vežejo dolgoročna partnerstva. Inovativne rešitve mlajše od 3 let predstavljajo od 30% do 40% letnega prometa. Inovativni razvoj in raziskave ter napredne proizvodne tehnologije Osnovne razvojne kompetence so: strukturna mehanika, elektromagnetika, rotodinamika, aerodinamika, akustika, močnostna elektronika in hitro prototipiranje. Na področju testiranj...